Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Εγγραφές στην Α΄ τάξη

 

Οι αιτήσεις για την εγγραφή μαθητών που θα φοιτήσουν στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου, για το σχολικό έτος 2021-2022, θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Μαρτίου 2021.

Κατά το σχολικό έτος 2021-2022, στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1/1/2015 έως και 31/12/2015.

Δικαιολογητικά εγγραφής:

Παράταση Περιοριστικών Μέτρων

 


Ανακοινώθηκε σήμερα η παράταση των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν στο νομό μας, για μια ακόμη εβδομάδα. Παρατείνεται έτσι κατά μία εβδομάδα και η εξ αποστάσεως εκπαίδευση των μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Ανακοίνωση

 


Εντείνονται από αύριο το πρωί τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας στον νομό μας και από Δευτέρα ξεκινά και πάλι η εξ αποστάσεως εκπαίδευση των μαθητών μας.
Σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, τα μαθήματα θα γίνονται το μεσημέρι και σύμφωνα με το πρόγραμμα που ίσχυε το Δεκέμβριο.
Το πρωί οι μαθητές θα μπορούν να παρακολουθούν και τα μαθήματα της εκπαιδευτικής τηλεόρασης.

Η Διευθύντρια του σχολείου

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Υπουργική Απόφαση


Σύμφωνα με νέα Υπουργική Απόφαση, δικαιολογούνται οι απουσίες του πρώτου τετραμηνου του σχολικού έτους σε μαθητές που δεν πάσχουν οι ίδιοι από κάποιο νόσημα, αλλά συμβιούν με άτομα που ανήκουν σε μια από τις παρακάτω κατηγορίες συνοπτικά:

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Επαναλειτουργια σχολείου

 

Αύριο Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, επιστρέφουμε στο σχολείο μας. 

Σήμερα, συνεχίζουμε κανονικά την εξ αποστάσεως εκπαίδευση. 

Η διευθύντρια του σχολείου