Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Εγγραφές στην Α΄ τάξη

 

Οι αιτήσεις για την εγγραφή μαθητών που θα φοιτήσουν στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου, για το σχολικό έτος 2021-2022, θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Μαρτίου 2021.

Κατά το σχολικό έτος 2021-2022, στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1/1/2015 έως και 31/12/2015.

Δικαιολογητικά εγγραφής:

α. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας. Το έγγραφο αναζητείται από τις σχολικές μονάδες μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος myschool και δεν απαιτείται η προσκόμισή του από τους γονείς.

β. Βιβλιάριο Εμβολίων του/της μαθητή/τριας, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, από το οποίο αποδεικνύεται ότι έχουν γίνει τα εμβόλια που προβλέπονται από το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών.

γ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή. Το έντυπο το παραλαμβάνουν οι γονείς από το Δημοτικό σχολείο.

δ. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου. Το παραλαμβάνουν οι γονείς από το Νηπιαγωγείο που φοίτησε το παιδί τους την τρέχουσα σχολική χρονιά.

ε. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο βεβαιώνεται η διεύθυνση του/της μαθητή/τριας.

Την ημέρα εγγραφής του/της μαθητή/τριας στο Δημοτικό σχολείο, συμπληρώνεται και το έντυπο εγγραφής του παιδιού στο Ολοήμερο πρόγραμμα, εφ΄ όσον το επιθυμούν οι γονείς.

Οι εγγραφές των μαθητών της Α΄ τάξης θα πραγματοποιούνται καθημερινά, 8.30-9.30 π.μ. και μετά από τηλεφωνικό ραντεβού με τη Διευθύντρια του σχολείου.

Επίσης, μπορείτε να κατεβάσετε παρακάτω τις αιτήσεις για την εγγραφή στην Α΄ τάξη και για την εγγραφή στο ολοήμερο, να τις συμπληρώσετε, να τις υπογράψετε, να τις σκανάρετε και να τις στείλετε ηλεκτρονικά στο σχολείο, στη διεύθυνση mail@dim-dystou.eyv.sch.gr. Το ΑΔΥΜ μπορείτε να το αποστείλετε στο σχολείο με την έναρξη της νέας σχολική χρονιά, το Σεπτέμβριο.

Αίτηση Γονέα για Εγγραφή στην Α΄ τάξη

Αίτηση Γονέα για Εγγραφή στο Ολοήμερο Πρόγραμμα

Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου