Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Βαθμολογία Β΄ τριμήνου - Ενημερωτικό σημείωμα

 

Αγαπητοί γονείς

Σας ενημερώνουμε πως απεστάλησαν σήμερα στα e-mail σας οι βαθμοί Β΄ τριμήνου των παιδιών σας, μέσω της πλατφόρμας myschool.

Οι γονείς των μαθητών της Β΄ τάξης μπορούν να ενημερωθούν από την εκπαιδευτικό του τμήματος για την πρόοδο των παιδιών τους.

Παρακαλούμε, διαβάστε και το παρακάτω ενημερωτικό σημείωμα της Διευθύντριας του σχολείου..

Αγαπητοί γονείς

Κατανοούμε την κούραση, τόσο τη δική σας, όσο και των μαθητών μας, όμως από τη στιγμή που ο μόνος τρόπος, για να μη χαθεί η φετινή σχολική χρονιά, είναι η εξ αποστάσεως εκπαίδευση, θα πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε, ώστε αυτή να γίνεται όσο το δυνατόν αποτελεσματικά.

Το τελευταίο διάστημα, παρατηρούνται απουσίες μαθητών από κάποια μαθήματα.

Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, οι μαθητές/μαθήτριες συνδέονται κανονικά στο μάθημα, όμως δεν συμμετέχουν σ' αυτό.

Παρακαλούμε, φροντίστε να εξηγήσετε στα παιδιά σας, πως η τηλεκπαίδευση δεν είναι προαιρετική και οφείλουν να παρακολουθούν όλα τα μαθήματα, να συμμετέχουν ενεργά σε αυτά και να ολοκληρώνουν τις εργασίες που τους ανατίθενται.

Πριν λίγο, σας απεστάλησαν οι βαθμοί του δεύτερου τριμήνου.

Καθαρά για ψυχολογικούς λόγους και με κατανόηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζετε εσείς και τα παιδιά, οι εκπαιδευτικοί αξιολόγησαν με επιείκεια τους μαθητές, ακόμη και αυτούς που ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες και δεν συμμετέχουν στο μάθημά τους.

Με δεδομένο πως η συμπεριφορά των μαθητών απασχολεί κι εσάς κι εμάς πολύ, καλό θα ήταν να συζητήσετε με τα παιδιά σας, πως οι δυσκολίες είναι μέσα στη ζωή και οφείλουμε όλοι  να κάνουμε το καλύτερο και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Δική τους υποχρέωση είναι το σχολείο και οφείλουν να ανταποκρίνονται, όσο καλύτερα μπορούν, στις απαιτήσεις του.


Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας

Η Διευθύντρια του σχολείου  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου