Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Μεταφορά μαθητών


Σας ενημερώνουμε πως, από αύριο Τρίτη 11 Μαϊου, ξεκινούν τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών από τα Κουτουμουλά και τους Οικισμούς Δύστου.
Ειδικά αύριο, το ταξί θα παραλάβει τους μαθητές από τη στάση, στους Οικισμούς Δύστου και την Πλατεία στα Κουτουμουλά. Για οποιαδήποτε τροποποίηση του σημείου παραλαβής, ενημερώνετε αύριο τον οδηγό του ταξί.

Η Διευθύντρια του σχολείου

Τροποποίηση - συμπλήρωση οδηγιών


Σας γνωρίζουμε πως, σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, ο αυτοδιαγνωστικός έλεγχος ( self test ) μαθητών και εκπαιδευτικών, θα γίνεται 2 φορές την εβδομάδα, κάθε Κυριακή και Τετάρτη. Μπορείτε να προμηθεύεστε από τα φαρμακεία, 2 διαγνωστικά τεστ, ανά ΑΜΚΑ παιδιού, ένα για την Τετάρτη και ένα για την Κυριακή.

Η Διευθύντρια του σχολείου

Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Επαναλειτουργία σχολείων

 


Αγαπητοί γονείς

Ενόψει της επανέναρξης της δια ζώσης λειτουργίας των σχολείων, τη Δευτέρα 10 Μαϊου 2021, σας εφιστούμε την προσοχή σας στα παρακάτω:

1. Η διενέργεια διαγνωστικού ελέγχου νόσησης από τον κορωνοϊό Covig-19 ( self test ). είναι υποχρεωτική και αφορά μαθητές, εκπαιδευτικούς και βοηθητικό προσωπικό κάθε σχολικής μονάδας. Διενεργείται κάθε σχολική εβδομάδα, τουλάχιστον 1 φορά, πριν τη Δευτέρα. Διενεργείται έως και 24 ώρες πριν την προσέλευση στο σχολείο.