Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Διενέργεια self test

 


Σχετικά με τη διενέργεια των self test στους μαθητές:

1. Η διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου ( self test ) είναι υποχρεωτική για όλους τους μαθητές. Εξαιρούνται τα παιδιά που έχουν ιστορικό νόσησης από τον ιό, κατά το τελευταίο εξάμηνο.

2. ο υποχρεωτικός αυτοέλεγχος θα διενεργείται 2 φορές την εβδομάδα, προ Τρίτης και Παρασκευής και έως 24 ώρες πριν την προσέλευση στη σχολική μονάδα.

3. Ειδικά για την πρώτη εβδομάδα, τα τεστ θα διενεργηθούν Κυριακή και Τετάρτη.

4. Η είσοδος των μαθητών στο σχολείο θα γίνεται με επίδειξη της βεβαίωσης αρνητικού αποτελέσματος.

5. Μπορείτε να προμηθευτείτε από τα φαρμακεία 6 διαγνωστικά τεστ, για κάθε παιδί, δωρεάν, για τις 3 πρώτες εβδομάδες.

6. Η βεβαίωση αρνητικού τεστ μπορεί να εκτυπωθεί ή να αποσταλεί ηλεκτρονικά στο σχολείο και στη δ/νση mail@dim-dystou.eyv.sch.gr ενώ μπορεί να είναι και χειρόγραφη, με όλα τα απαραίτητα στοιχεία δήλωσης στην πλατφόρμα και την υπογραφή σας. 

Δράση "Αρχή...ΖΩ!"

 

Η δομή "Γέφυρα" της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας υλοποιεί και φέτος τη δράση "Αρχή...ΖΩ!", που αφορά την έκτακτη οικονομική ενίσχυση, αξίας 100 ευρώ, εφάπαξ σε κάθε μαθητή της Α΄ τάξης των Δημοτικών σχολείων της περιφέρειας, που η οικογένειά του έχει οικογενειακό εισόδημα κάτω από το όριο φτώχειας.

Η εφάπαξ οικονομική βοήθεια αφορά την αγορά σχολικών ειδών που απαιτούνται για την εκπαίδευση των μαθητών ( τετράδια, σχολική τσάντα, γραφική ύλη κ.τ.λ.)

Περισσότερες πληροφορίες και τα έντυπα που απαιτούνται, θα βρείτε εδώ..

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Αγιασμός

 


Αγαπητοί γονείς

Ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα γίνει τη Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου, στις 9 το πρωί. Λόγω των μέτρων προστασίας από την πανδημία, οι γονείς θα έχουν δίπλα τους τα παιδιά τους και σε απόσταση από τις άλλες οικογένειες.

Τη Δευτέρα θα  σας δοθούν τα σημειώματα για το υλικό που απαιτείται σε κάθε τάξη, ενώ τα βιβλία θα τα παραλάβουν οι μαθητές την Τρίτη.

Για τη μεταφορά των μαθητών που τη δικαιούνται, θα ενημερωθείτε τη Δευτέρα, μετά τον Αγιασμό.

Ευχόμαστε να έχουμε όλοι μια όμορφη, δημιουργική χρονιά, με υγεία!

Μνημόνιο Ενεργειών Πολιτικής Προστασίας

 

 

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το Μνημόνιο Ενεργειών για την αντιμετώπιση επικίνδυνων φαινομένων, όπως επικαιροποιήθηκε για τη νέα σχολική χρονιά, εδώ