Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου 1940

 


- Αύριο Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, οι μαθητές θα προσέλθουν κανονικά στο σχολείο, χωρίς σάκες, για τη γιορτή μας. Θα σχολάσουν στις 10 π.μ. Η μεταφορά με το ταξί και το λεωφορειάκι θα γίνει κανονικά.

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Πρόγραμμα Τηλεκπαίδευσης

 


Δείτε το πρόγραμμα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, που θα ακολουθείται από τους μαθητές του σχολείου μας, σε κάθε περίπτωση αναστολής της λειτουργίας των σχολείων, είτε λόγω της πανδημίας, είτε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Κάντε κλικ στην εικόνα 


Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Κλειστά Σχολεία λόγω Καιρικών Συνθηκών

 


Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, τα σχολεία του Δήμου Κύμης - Αλιβεριου, με απόφαση Δημάρχου, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν με τηλεκπαιδευση. Το πρόγραμμα μαθημάτων έχει ήδη αποσταλεί στους γονείς των μαθητών. 

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Σχολικά Γεύματα

 


Σας ενημερώνουμε πως το σχολείο μας συμπεριλαμβάνεται στα σχολεία στα οποία θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα " Σχολικά Γεύματα ". Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους μαθητές του σχολείου, με ενυπόγραφη συγκατάθεση των γονέων τους.

Βρείτε την υπεύθυνη δήλωση εδώ.. 

Το μενού του προγράμματος αφορά και τις 5 ημέρες της εβδομάδας και είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καλύπτει τις διατροφικές ανάγκες των παιδιών.

Ιδιαίτερη προσοχή, κατά τη συμπλήρωση της υπεύθυνης δήλωσης θα πρέπει να δοθεί στην καταγραφή πιθανής αλλεργίας ή δυσανεξίας του παιδιού σε κάποιο είδος τροφίμου.

Η δήλωση πρέπει να επιστραφεί μέχρι την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου στο σχολείο.

Σ