Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Κλειστά Σχολεία

 


    Με απόφαση αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ν. Εύβοιας, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία του νομού, αύριο Πέμπτη 27 Ιανουαρίου και μεθαύριο Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, για προληπτικούς λόγους, λόγω του παγετού και των εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν.

   Τις 2 αυτές ημέρες θα γίνει τηλεκπαίδευση, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ήδη αποσταλεί στις ομάδες Viber των τμημάτων.

 

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Ενημέρωση


Σας ενημερώνουμε πως με απόφαση του Δημάρχου Κύμης - Αλιβεριου, αύριο Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Επίσης, μετά από ανακοίνωση του υπουργείου παιδείας, δεν θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαιδευση στα σχολεία που παραμένουν κλειστά. 

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Γενική Αργία


 Σας ενημερώνουμε πως αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου, τίθεται σε εφαρμογή Γενική Αργία, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, λόγω της κακοκαιρίας, σε Αττική, Εύβοια, Βοιωτία Κυκλάδες και Κρήτη, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ελλάδας.

  Σε αυτές τις περιοχές δεν θα γίνει αύριο ούτε τηλεκπαιδευση στα σχολεία. 

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Κλειστά Σχολεία

 


     Με απόφαση του Δημάρχου Κύμης - Αλιβερίου, αύριο Δευτέρα 24 Ιανουαρίου και την Tρίτη 25 Ιανουαρίου, τα σχολεία του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

     Σχετικά με τη σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση, που προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, αυτή θα πραγματοποιηθεί κανονικά και σύμφωνα με το δια ζώσης πρόγραμμα μαθημάτων. 

Τα link των ψηφιακών τάξεων των εκπαιδευτικών θα αποσταλούν εκ νέου με mail στους γονείς των μαθητών του σχολείου μας.

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Επανέναρξη Μαθημάτων-Οδηγίες

 


       Δείτε εδώ  τη νέα ΚΥΑ για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων από τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022, με βάση την οποία επικαιροποιείται το Πρωτόκολλο Ενεργειών Αντιμετώπισης της Πανδημίας στα σχολεία. 


Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022

Διάθεση Δωρεάν Self Test για Μαθητές

 


Σας ενημερώνουμε πως, από σήμερα Τετάρτη 5/1 μέχρι και το Σάββατο 8/1, μπορείτε να προμηθευτείτε από τα φαρμακεία 5 self test ανά μαθητή/μαθήτρια, εμβολιασμένο/η, ή μη.

Με αυτά τα τεστ θα καλυφθούν οι ανάγκες των μαθητών από 10 έως και 21 Ιανουαρίου.

Προσοχή: