Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Κρούσμα στο Σχολείο μας

 


Σας ενημερώνουμε πως χθες καταγράφηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας επιβεβαιωμένο κρούσμα σε μαθητή ρομά του σχολείου μας. Ο μαθητής παρουσίασε χθες συμπτώματα και υποβλήθηκε σε τεστ που βγήκε θετικό.

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Ευ Ζην

 


Τα Εργαστήρια, ανά τάξη:

ΣΤ - Ε - Γ

Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση

"Το σώμα μου, ένα θαύμα που αγαπώ, φροντίζω και προστατεύω!"

Δείτε το εργαστήριο κάνοντας κλικ στην παρακάτω εικόνα.



Α - Β - Δ

Διατροφή

"Ταξίδι στην χώρα της Υγιεινούπολης"

Δείτε το εργαστήριο κάνοντας κλικ στην εικόνα






Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου 1940

 


- Αύριο Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, οι μαθητές θα προσέλθουν κανονικά στο σχολείο, χωρίς σάκες, για τη γιορτή μας. Θα σχολάσουν στις 10 π.μ. Η μεταφορά με το ταξί και το λεωφορειάκι θα γίνει κανονικά.

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Πρόγραμμα Τηλεκπαίδευσης

 


Δείτε το πρόγραμμα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, που θα ακολουθείται από τους μαθητές του σχολείου μας, σε κάθε περίπτωση αναστολής της λειτουργίας των σχολείων, είτε λόγω της πανδημίας, είτε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Κάντε κλικ στην εικόνα 


Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Κλειστά Σχολεία λόγω Καιρικών Συνθηκών

 


Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, τα σχολεία του Δήμου Κύμης - Αλιβεριου, με απόφαση Δημάρχου, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν με τηλεκπαιδευση. Το πρόγραμμα μαθημάτων έχει ήδη αποσταλεί στους γονείς των μαθητών. 

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Σχολικά Γεύματα

 


Σας ενημερώνουμε πως το σχολείο μας συμπεριλαμβάνεται στα σχολεία στα οποία θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα " Σχολικά Γεύματα ". Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους μαθητές του σχολείου, με ενυπόγραφη συγκατάθεση των γονέων τους.

Βρείτε την υπεύθυνη δήλωση εδώ.. 

Το μενού του προγράμματος αφορά και τις 5 ημέρες της εβδομάδας και είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καλύπτει τις διατροφικές ανάγκες των παιδιών.

Ιδιαίτερη προσοχή, κατά τη συμπλήρωση της υπεύθυνης δήλωσης θα πρέπει να δοθεί στην καταγραφή πιθανής αλλεργίας ή δυσανεξίας του παιδιού σε κάποιο είδος τροφίμου.

Η δήλωση πρέπει να επιστραφεί μέχρι την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου στο σχολείο.

Σ

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Διενέργεια self test

 


Σχετικά με τη διενέργεια των self test στους μαθητές:

1. Η διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου ( self test ) είναι υποχρεωτική για όλους τους μαθητές. Εξαιρούνται τα παιδιά που έχουν ιστορικό νόσησης από τον ιό, κατά το τελευταίο εξάμηνο.

2. ο υποχρεωτικός αυτοέλεγχος θα διενεργείται 2 φορές την εβδομάδα, προ Τρίτης και Παρασκευής και έως 24 ώρες πριν την προσέλευση στη σχολική μονάδα.

3. Ειδικά για την πρώτη εβδομάδα, τα τεστ θα διενεργηθούν Κυριακή και Τετάρτη.

4. Η είσοδος των μαθητών στο σχολείο θα γίνεται με επίδειξη της βεβαίωσης αρνητικού αποτελέσματος.

5. Μπορείτε να προμηθευτείτε από τα φαρμακεία 6 διαγνωστικά τεστ, για κάθε παιδί, δωρεάν, για τις 3 πρώτες εβδομάδες.

6. Η βεβαίωση αρνητικού τεστ μπορεί να εκτυπωθεί ή να αποσταλεί ηλεκτρονικά στο σχολείο και στη δ/νση mail@dim-dystou.eyv.sch.gr ενώ μπορεί να είναι και χειρόγραφη, με όλα τα απαραίτητα στοιχεία δήλωσης στην πλατφόρμα και την υπογραφή σας. 

Δράση "Αρχή...ΖΩ!"

 

Η δομή "Γέφυρα" της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας υλοποιεί και φέτος τη δράση "Αρχή...ΖΩ!", που αφορά την έκτακτη οικονομική ενίσχυση, αξίας 100 ευρώ, εφάπαξ σε κάθε μαθητή της Α΄ τάξης των Δημοτικών σχολείων της περιφέρειας, που η οικογένειά του έχει οικογενειακό εισόδημα κάτω από το όριο φτώχειας.

Η εφάπαξ οικονομική βοήθεια αφορά την αγορά σχολικών ειδών που απαιτούνται για την εκπαίδευση των μαθητών ( τετράδια, σχολική τσάντα, γραφική ύλη κ.τ.λ.)

Περισσότερες πληροφορίες και τα έντυπα που απαιτούνται, θα βρείτε εδώ..

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Αγιασμός

 


Αγαπητοί γονείς

Ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα γίνει τη Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου, στις 9 το πρωί. Λόγω των μέτρων προστασίας από την πανδημία, οι γονείς θα έχουν δίπλα τους τα παιδιά τους και σε απόσταση από τις άλλες οικογένειες.

Τη Δευτέρα θα  σας δοθούν τα σημειώματα για το υλικό που απαιτείται σε κάθε τάξη, ενώ τα βιβλία θα τα παραλάβουν οι μαθητές την Τρίτη.

Για τη μεταφορά των μαθητών που τη δικαιούνται, θα ενημερωθείτε τη Δευτέρα, μετά τον Αγιασμό.

Ευχόμαστε να έχουμε όλοι μια όμορφη, δημιουργική χρονιά, με υγεία!

Μνημόνιο Ενεργειών Πολιτικής Προστασίας

 

 

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το Μνημόνιο Ενεργειών για την αντιμετώπιση επικίνδυνων φαινομένων, όπως επικαιροποιήθηκε για τη νέα σχολική χρονιά, εδώ

Τρίτη 17 Αυγούστου 2021

Πρόγραμμα Υποστήριξης Γονεϊκών Ικανοτήτων

 


Για το δωρεάν Πρόγραμμα Υποστήριξης Γονεϊκών Ικανοτήτων, παρακαλούμε, ενημερωθείτε εδώ..

Αφορά όλους τους γονείς μαθητών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Λήξη Σχολικού Έτους


Ολοκλήρωση μαθημάτων-Επίδοση βαθμολογίας και Τίτλων Προόδου

Το διδακτικό έτος ολοκληρώνεται την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021. Την ημέρα αυτή θα χορηγηθούν στους μαθητές των Α΄, Β΄,Γ΄ και  Δ΄ τάξεων, οι Τίτλοι Προόδου, ενώ Αντίγραφα του Τίτλου Σπουδών θα δοθούν στους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης.
Οι μαθητές θα προσέλθουν κανονικά και χωρίς σάκες στις 9 το πρωί και θα αποχωρήσουν στις 10. Αν κάποιος γονέας επιθυμεί να παραλάβει ο ίδιος τον Τίτλο Προόδου του παιδιού του, θα πρέπει να ενημερώσει έγκαιρα το σχολείο για ραντεβού, αφού λόγω των μέτρων απαγορεύεται η είσοδος των γονέων στο σχολείο.

Η μεταφορά μαθητών θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 9 και στις 10.

Η Διευθύντρια του σχολείου

Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Μεταφορά μαθητών


Σας ενημερώνουμε πως, από αύριο Τρίτη 11 Μαϊου, ξεκινούν τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών από τα Κουτουμουλά και τους Οικισμούς Δύστου.
Ειδικά αύριο, το ταξί θα παραλάβει τους μαθητές από τη στάση, στους Οικισμούς Δύστου και την Πλατεία στα Κουτουμουλά. Για οποιαδήποτε τροποποίηση του σημείου παραλαβής, ενημερώνετε αύριο τον οδηγό του ταξί.

Η Διευθύντρια του σχολείου

Τροποποίηση - συμπλήρωση οδηγιών


Σας γνωρίζουμε πως, σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, ο αυτοδιαγνωστικός έλεγχος ( self test ) μαθητών και εκπαιδευτικών, θα γίνεται 2 φορές την εβδομάδα, κάθε Κυριακή και Τετάρτη. Μπορείτε να προμηθεύεστε από τα φαρμακεία, 2 διαγνωστικά τεστ, ανά ΑΜΚΑ παιδιού, ένα για την Τετάρτη και ένα για την Κυριακή.

Η Διευθύντρια του σχολείου

Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

Επαναλειτουργία σχολείων

 


Αγαπητοί γονείς

Ενόψει της επανέναρξης της δια ζώσης λειτουργίας των σχολείων, τη Δευτέρα 10 Μαϊου 2021, σας εφιστούμε την προσοχή σας στα παρακάτω:

1. Η διενέργεια διαγνωστικού ελέγχου νόσησης από τον κορωνοϊό Covig-19 ( self test ). είναι υποχρεωτική και αφορά μαθητές, εκπαιδευτικούς και βοηθητικό προσωπικό κάθε σχολικής μονάδας. Διενεργείται κάθε σχολική εβδομάδα, τουλάχιστον 1 φορά, πριν τη Δευτέρα. Διενεργείται έως και 24 ώρες πριν την προσέλευση στο σχολείο.

Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Ψηφιακή Μέριμνα

 


Αγαπητοί γονείς

Ξεκίνησαν σήμερα, Δευτέρα 5 Απριλίου, οι αιτήσεις επιχορήγησης για τους δικαιούχους του Α’ Κύκλου του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα», μέσω ειδικά διαμορφωμένης ηλεκτρονικής πλατφόρμας του υπουργείου Παιδείας.

Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Η λίμνη του Δυστου

 


Δείτε τα βιντεάκια που έφτιαξαν οι μαθητές της ΣΤ τάξης, στο πλαίσιο του πρότζεκτ που εκπονούν για τη λίμνη του Δύστου! 

Εορτασμός 25ης Μαρτίου 1821

 


Ανακοίνωση..
Σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, αύριο, παραμονή της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, θα γίνει ένα διαδικτυακό αφιέρωμα, μέσω webex και κατά το πρώτο δίωρο. Τα υπόλοιπα μαθήματα του προγράμματος δεν θα γίνουν.

Επίσης, λόγω της πανδημίας, την Πέμπτη 25 Μαρτίου δεν θα γίνουν εκδηλώσεις, ούτε κατάθεση στεφάνων.

Η Διευθύντρια του σχολείου

Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Βαθμολογία Β΄ τριμήνου - Ενημερωτικό σημείωμα

 

Αγαπητοί γονείς

Σας ενημερώνουμε πως απεστάλησαν σήμερα στα e-mail σας οι βαθμοί Β΄ τριμήνου των παιδιών σας, μέσω της πλατφόρμας myschool.

Οι γονείς των μαθητών της Β΄ τάξης μπορούν να ενημερωθούν από την εκπαιδευτικό του τμήματος για την πρόοδο των παιδιών τους.

Παρακαλούμε, διαβάστε και το παρακάτω ενημερωτικό σημείωμα της Διευθύντριας του σχολείου..

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Εγγραφές στην Α΄ τάξη

 

Οι αιτήσεις για την εγγραφή μαθητών που θα φοιτήσουν στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου, για το σχολικό έτος 2021-2022, θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Μαρτίου 2021.

Κατά το σχολικό έτος 2021-2022, στην Α΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1/1/2015 έως και 31/12/2015.

Δικαιολογητικά εγγραφής:

Παράταση Περιοριστικών Μέτρων

 


Ανακοινώθηκε σήμερα η παράταση των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν στο νομό μας, για μια ακόμη εβδομάδα. Παρατείνεται έτσι κατά μία εβδομάδα και η εξ αποστάσεως εκπαίδευση των μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Ανακοίνωση

 


Εντείνονται από αύριο το πρωί τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας στον νομό μας και από Δευτέρα ξεκινά και πάλι η εξ αποστάσεως εκπαίδευση των μαθητών μας.
Σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας, τα μαθήματα θα γίνονται το μεσημέρι και σύμφωνα με το πρόγραμμα που ίσχυε το Δεκέμβριο.
Το πρωί οι μαθητές θα μπορούν να παρακολουθούν και τα μαθήματα της εκπαιδευτικής τηλεόρασης.

Η Διευθύντρια του σχολείου

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Υπουργική Απόφαση


Σύμφωνα με νέα Υπουργική Απόφαση, δικαιολογούνται οι απουσίες του πρώτου τετραμηνου του σχολικού έτους σε μαθητές που δεν πάσχουν οι ίδιοι από κάποιο νόσημα, αλλά συμβιούν με άτομα που ανήκουν σε μια από τις παρακάτω κατηγορίες συνοπτικά:

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Επαναλειτουργια σχολείου

 

Αύριο Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, επιστρέφουμε στο σχολείο μας. 

Σήμερα, συνεχίζουμε κανονικά την εξ αποστάσεως εκπαίδευση. 

Η διευθύντρια του σχολείου 

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Επαναλειτουργία Σχολείου

 


Το σχολείο μας θα επαναλειτουργήσει την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021.

Η απόφαση αναστολής της λειτουργίας του ισχύει μέχρι και την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου.

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Επίδομα Μεταφοράς Μαθητών


Υπενθύμιση.. 

Όσοι γονείς δικαιούνται το επίδομα για τη μεταφορά των παιδιών τους, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη Διευθύντρια του σχολείου προκειμένου να αποσταλούν τα δικαιολογητικά που θα προσκομίσουν στη Διεύθυνση ΠΕ Ν. Εύβοιας. 


Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 


Σας ενημερώνουμε πως από σήμερα η επικοινωνία της διεύθυνσης του σχολείου με τους γονείς των μαθητών μας θα γίνεται μέσω του myschool και των προσωπικών email των γονέων.

Στα email των μαθητών θα αποστέλλονται τα link των διαδικτυακών τάξεων και το πρόγραμμα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης κατά τις περιόδους αναστολής λειτουργίας των σχολείων. 

Συνεχίζεται η ανάρτηση ανακοινώσεων στη σελίδα του σχολείου στο Facebook, όπως και στο παρόν Ιστολόγιο Ενημέρωσης, ενώ σε περιπτώσεις ανάγκης άμεσης επικοινωνίας, θα ενημερώνεστε για την αποστολή mail, μέσω των ομάδων Viber.

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 


Μετά τα τρία νέα επιβεβαιωμενα κρούσματα σε μαθητές ρομα του σχολείου μας, κατά τη διενέργεια rapid test, από κλιμάκιο του εοδυ, σήμερα, τα οποία ανεβάζουν σε 4 τον αριθμό θετικών στον COVID19 μαθητών ρομα του σχολείου, ο Διευθυντής ΠΕ Ν. Εύβοιας, κ. Δάσκος, αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας του Δημοτικού Σχολείου Δυστου, μέχρι και τις 3/2/2021.

Έτσι από αύριο Παρασκευή ξεκινά η εξ αποστάσεως εκπαίδευση των μαθητών του σχολείου μας. 

Η τηλεκπαιδευση θα γίνεται με το πρόγραμμα που ίσχυε και πριν το άνοιγμα των σχολείων. 

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Covid-19, 20/1/2021

 


Σας ενημερώνουμε πως σήμερα Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, το σχολείο άνοιξε κανονικά, οι εκπαιδευτικοι προσηλθαν κανονικά, όμως δεν προσήλθαν οι μαθητές, με απόφαση των γονέων τους. 

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση των μαθητών της Β τάξης, θα συνεχιστεί και σήμερα κανονικά. 

Επίσης, αύριο Πέμπτη 21 Ιανουαρίου, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει rapid test στους κατοίκους ρομα του Δυστου και drive through test σε κατοίκους του χωριού και των γύρω περιοχών, στην πλατεία.

Τέλος, μετά από επικοινωνία που είχαμε με το κέντρο υγείας Αλιβεριου, δεν έχουν καταγραφεί νέα κρούσματα, πέρα από τα ήδη γνωστά 7 στον καταυλισμό, όπως αναφέρουν κάποια δημοσιεύματα του τύπου. 

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ Covid-19, 19/1/2021

 


Σήμερα Τρίτη 19 Ιανουαρίου, το σχολείο άνοιξε στις 10 π.μ. μετά από απόφαση του Δημάρχου Κύμης - Αλιβεριου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Οι εκπαιδευτικοι προσηλθαν κανονικά, όμως δεν προσήλθαν οι μαθητές, με απόφαση των γονέων τους.

Ξεκινά σήμερα η εξ αποστάσεως εκπαίδευση των μαθητών της Β τάξης, από τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν στο τμήμα. Η τηλεκπαιδευση γίνεται με το πρόγραμμα που ίσχυε πριν το άνοιγμα των σχολείων. 

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Covid-19, 18/1/21

 

Σας ενημερώνουμε πως σήμερα Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, κλιμάκιο της περιφέρειας πραγματοποίησε rapid test στους κατοίκους ρομά του χωριού και σε όποιον είχε έρθει σε επαφή μαζί τους.

Βρέθηκαν 4 ρομά θετικοί, ανεβάζοντας τον αριθμό επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σε 7 κατοίκους ρομά.

Ανάμεσά τους βρέθηκε θετικός μαθητής της Β τάξης και η μητέρα κι η γιαγιά δεύτερου μαθητή της ίδιας τάξης, ο οποίος βρέθηκε ο ίδιος αρνητικός.

Ενεργοποιήθηκε άμεσα το Πρωτόκολλο αντιμετώπισης θετικού κρούσματος σε σχολική μονάδα,από τη Διευθύντρια του σχολείου, ενημερώθηκε η Διεύθυνση ΠΕ Ν. Εύβοιας και οι υπόλοιπες υπηρεσίες, όπως προβλέπεται και με απόφαση του Διευθυντή ΠΕ Ν. Εύβοιας, ανεστάλη η λειτουργία του τμήματος της Β΄ τάξης, μέχρι 28 Ιανουαρίου. Το υπόλοιπο σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά, ενώ οι μαθητές της Β  τάξης θα παρακολουθούν εξ αποστάσεως διδασκαλία, κατά το διάστημα αυτό.

Επίσης, σήμερα το πρωί, πραγματοποιήθηκε από τη σχολική επιτροπή απολύμανση του Δημοτικού σχολείου και του Νηπιαγωγείου Δύστου. 

Τέλος,τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν με δική τους πρωτοβουλία οι εκπαιδευτικοί, βγήκαν όλα αρνητικά.


 

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Ανακοίνωση

 


Θετικός βρέθηκε στον Covid - 19 πατέρας ρομα μαθητών μας. Λόγω συμπτωμάτων επισκέφτηκε σήμερα το Κέντρο Υγείας Αλιβεριου, όπου και διαπιστώθηκε πως νοσεί από τον ιό.

Το Κέντρο Υγείας ενημέρωσε τον ΕΟΔΥ, κλιμάκιο του οποίου αναμένεται από Δευτέρα στο Δυστο.

Με απόφαση του συλλόγου γονέων Δημοτικού σχολείου και Νηπιαγωγείου Δυστου, οι γονείς δεν θα στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο, μέχρι και την Τετάρτη, ενώ τη Δευτέρα θα γίνει απολύμανση των δύο σχολικών μονάδων. 

Το πρωτόκολλο για την αντιμετώπιση θετικού ή υπόπτου κρουσματος στο σχολείο δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί σ αυτή την περίπτωση, αφού δεν πρόκειται για μαθητή ή εκπαιδευτικό, ωστόσο ενημερώθηκαν για την κατάσταση η Διεύθυνση ΠΕ Ν Εύβοιας καθώς και η Διεύθυνση Υγιεινής στην Περιφέρεια. 

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 

Σήμερα διενεργηθηκαν rapid tests στα παιδιά του ρομα πατέρα που βρέθηκε χθες θετικός στον κορονοιο και ήταν αρνητικά.

Αρνητικά ήταν και τα τεστ εκπαιδευτικών, κάποιων παιδιών και γονέων, καθώς και της καθαρίστριας των δύο σχολικών μονάδων. 

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

Επαναλειτουργια σχολικών μονάδων



Με απόφαση της Υπουργού Παιδείας, τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, ξεκινά και πάλι η λειτουργία των Δημοτικών σχολείων και των Νηπιαγωγείων της χώρας.

Ενημερώνουμε τους γονείς των μαθητών του σχολείου μας ότι:

1. Από Δευτέρα ξεκινά το κανονικό πρόγραμμα του σχολείου, όπως και το ολοήμερο.
2. Ισχύουν τα μέτρα προστασίας που ίσχυαν και πριν, όπως, χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, χρήση αντισηπτικών, διαφορετικές ώρες διαλειμμάτων κτλ.
3. Όλοι οι μαθητές μας θα προσέρχονται κανονικά στο σχολείο. Λόγω του μικρού αριθμού μαθητών, ο Σύλλογος Διδασκόντων αποφάσισε πως δεν συντρέχουν λόγοι διαφορετικής ώρας προσέλευσης και αποχώρησης. Έτσι το ωράριο λειτουργίας παραμένει το ίδιο, όπως και πριν την αναστολή λειτουργίας των σχολείων.